6 razlogov zakaj so viseče mreže zakon

Hammock

1. Boste bolje spali

Mnoge študije so pokazale, da viseče mreže ne pomagajo le hitreje spati, temveč vam pomagajo tudi pri globljem spanju. Naravno gibanje viseče mreže vam pomaga priti v globlji spanec REM in pomaga pri nespečnosti.

2. Ustvarite nove prijatelje

“Vreča” je odličen način za spoznavanje ljudi, ki uživajo v sprostitvi v viseči mreži v parku ali kampu. Ne bodite presenečeni, če pride do kolega viseče mreže in vas vpraša za vašo visečo mrežo. Ampak ne skrbite, skupnost visečih mrež je tako srečna in prijazna skupina ljudi. Ste že kdaj srečali jezno osebo, ki je ležala v viseči mreži? Nisem mislil tako.

3. Zmanjšujejo stres

Zaradi naravnega zibanja gibanja vam lahko viseče mreže pomagajo sprostiti se, znižati krvni tlak in zmanjšati raven stresa v telesu. To ne postane veliko bolj sproščujoče kot obešanje v zraku v vaši viseči mreži, pogled na čudovito nebo in uživanje v čudoviti naravi.

4. Pogledi

Eden izmed najboljših delov kampiranja in pohodništva je, da lahko po dolgih in napornih pohodih pogledate v zvezde ali gorske verige in uživate v slikovitih razgledih. Čutiš občutek izpolnitve, ki leži v svoji viseči mreži in vidiš, kako se je gora le sprehodila. Vsekakor tega ne moreš narediti v šotoru!

5. Hitra nastavitev

Ne potrebuješ pa 2 minuti, da vzpostaviš visečo mrežo. Vse kar potrebujete je vaša viseča mreža, drevesni trakovi in ​​karabini. Ni potrebe, da bi našli veliko zemljišče, ki bi ga lahko poklicali domači bazi. Samo poiščite udobno mesto med dvema drevesoma in ste pripravljeni iti. Prav tako lahko pobegnete od vseh prenatrpanih kampov in dobite nekaj zelo potrebnega R&R.

6. Ščiti vas pred napakami

Viseče mreže omogočajo, da se ponoči izstreliš od tal. Tako boste varni pred nevarnimi ugrizi, ki bi jih lahko vnesli v bolnišnico.