Kakšna je razlika v vrstah denarnic?

Vsi vemo, kaj je denarnica – majhna torbica, ki se uporablja za prenašanje predmetov, kot so kreditne kartice, gotovina in identifikacija. Vendar so podjetja denarnic po vsem svetu (vključno z WalletBe) postala kreativna z našimi denarnicami in oblikovala nove videze. Prav ti modeli so denarnice spremenili v modno izjavo in dodatno opremo, ne le preprosto orodje. S tem razvojem stila in uporabnosti lahko zdaj izberete popolno denarnico za vas, ki vam ustreza tako po videzu kot uporabnosti! Oglejte si vrste denarnic, da izveste več, in izberite najboljšo možnost za vas:

Denarnice za kreditne kartice – Te denarnice so kot nalašč za vse, ki s seboj nosijo samo kartice in se ven raje odpravijo brez gotovine. Če imate raje gotovino, bo za vas bolj primerna denarnica s sponko za bankovce, denarnico za kovance ali denarnica s čeki.

Dvojno zložljive denarnice – Te denarnice se zložijo na dva dela, zato jih imenujemo dvojno zložljive. Trikrat zložljive denarnice – Zložite jih na tri dele! Pogosto ta dodatni pregib omogoča več reže za kreditne kartice ali poseben razdelek za osebno izkaznico.

Sprednje žepne denarnice – Morda se vam zdi čudno, da so bile določene denarnice postavljene v sprednji žep, vendar tako je! Te denarnice so ponavadi nekoliko manjše in so bile oblikovane tako, da udobno zdrsnejo v sprednji žep.

Clutch – Ženske, ki se odpravijo v mesto, se lahko odločijo za clutch torbice, saj so ponavadi nekoliko bolj prostorne kot običajne denarnice. Običajno imajo tudi prostor za telefon in druge predmetov, ki jih morda potrebujete, saj so clutch torbice prav tako nadomestek žepov in denarnice.

RFID denarnice – Te denarnice so bile oblikovane tako, da preprečijo krajo identitete in kreditnih kartic iz vaše denarnice. Če ste zaskrbljeni glede varnosti svojih podatkov, vsekakor razmislite o nakupu denarnice RFID.

Sponka za denar – Te sponke v resnici niso denarnice, saj so običajno le sponke za vaš denar, ali morda osebni dokument in kreditno kartico. So dobra izbira za nekoga, ki ne želi, da mu klasična usnjena denarnica zavzame veliko prostora z odvečno tkanino.

Harmonikasta denarnica – te denarnice imajo običajno nekakšen pritrdilni element, saj se odprejo kot harmonika. Imajo lahko dva žepa, štiri ali več, odvisno od tega, kakšno izberete. To uporabniku omogoča veliko več prostora za shranjevanje predmetov, ne samo denarja. Na primer, harmonikasta denarnica bi bila odlična izbira za nekoga, ki bo shranjeval kartice zvestobe ali račune.

Denarnice za mobitele – Te denarnice so na voljo v vseh vrstah stilov in dizajnov! Glavna razlika je v tem, da imajo te denarnice tudi prostor za shranjevanje telefona poleg gotovine in kartic.

Odločite se za nakup še danes!

Ne glede na to, ali iščete moško usnjeno denarnico ali žensko sklopko, imamo v WalletBe-ju točno tisto, kar potrebujete! Še danes si oglejte našo spletno trgovino za najboljše ponudbe in najnovejše stile.