Rabljeni prenosni računalniki

Laptop Time

V sodobnem času v katerem prednjači predvsem tehnologija, se nam je pravzaprav tempo, način življenja povsem prilagodil tehnološkim izdelkom. Tako si ne skorajda ne znamo več predstavljati življenja brez mobitela, računalnika. Danes lahko že velik del opravil opravimo s pametnimi telefoni – pošiljamo elektronsko pošto, opravljamo video sestanke… Vendar za večji obseg dela, kot je recimo pisanje raznih dokumentov, preide v ospredje uporaba prenosnega računalnika.

Rabljeni prenosni računalniki

Na trgu deluje več znanih proizvajalcev prenosnikov, in je izbira prenosnika postala že kar težavna – kako močan in zmogljiv prenosni računalnik potrebujemo, za kakšen namen potrebujemo prenosnik – ali ga potrebujemo za pisarniške namene, grafično oblikovanje itd.
Tukaj je pomembno omeniti, da za optimalno uporabniško izkušnjo ne potrebujemo čisto novega prenosnega računalnika. Da, prav se prebrali. Odločitev za nakup rabljenega prenosnika nam v večini primerov predstavlja celo dodatne prednosti.

Rabljeni prenosni računalniki na TrueCad.si

Veliko in kakovostno izbiro prenosnih računalnikov lahko poiščete na spletni strani TrueCad.si, kjer ponujajo široko ponudbo tovarniško obnovljenih (angleški izraz je Refurbished) prenosnikov. Ponujajo vam široko in pestro izbiro priznanih blagovnih znamk, kot so Acer, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo. Vsi pridobljeni rabljeni računalniki in prenosniki so preizkušeni s strani zaposlenih, testirani ter so tudi očiščeni. Poleg tega, da imate zagotovljeno, da boste prejeli brezhibno delujoč rabljen prenosni računalnik, ki je pregledan s strani strokovnjakov na tem področju, prejmete še kar 12 mesečno garancijo, ki jo je možno tudi podaljšati. Ponudbo lahko preverite na spletni strani www.truecad.si/rabljeni-racunalniki

Z nakupom rabljenega prenosnika tako dobite kvaliteten in pregledan izdelek, ki brezhibno deluj, in s tem privarčujete do vse do 300 evrov brez občutne razlike v kvaliteti in hitrosti delovanja izdelka. Za pregled rabljenega prenosnika skrbijo zaposleni na TrueCAD, ki je podjetje z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju računalništva, digitalne fotografije ter izkušnjami na področju internetne in mobilne tehnologije. Poleg tega se nenehno izobražujejo, pridobivajo znanje o novostih na vseh področjih, da vam lahko s tem nudijo res optimalno pomoč pri izbiri vašega »novega« rabljenega prenosnega računalnika.

 

Prednosti nakupa rabljenega prenosnega računalnika

Prednosti nakupa rabljenega prenosnega računalnika oziroma refurbished prenosnika je predvsem v ceni, saj so občutno cenejši od cene enakih novih modelov, ki jih lahko kupite v različni tehničnih trgovinah ali spletnih trgovinah. Tako je odločitev nakupa rabljenega prenosnika predvsem pri prihranku nakupa prenosnika, ne da bi s tem tvegali pri zanesljivosti naprave. Lahko celo trdimo, da lahko rabljenim prenosnikom celo bolj zaupamo glede zanesljivosti, ker so le ti prenosniki dodobra preverjeni s strani strokovnih delavcev, kar zagotovi, da ne pride do kakšne serijske okvare izdelka, kar se lahko dostikrat zgodi pri nakupu novega prenosnika. Pomembno je tudi omeniti, da je odločitev za nakup rabljenega prenosnika tudi ekološko ozaveščen nakup, saj je le ta do okolja bolj prijazen nakup, kot pa postopek izdelave popolnoma nove naprave. Prav tako s tem omogočite daljšo dobo delovanja rabljenega prenosnika.

 

Tudi življenjska doba rabljenih prenosnikov je celo vse do 3-krat daljša od novih prenosnikov, ki jih kupite v trgovini, ker so rabljeni prenosniki temeljito pregledani, kar prepreči morebitne napake serijske narave, ki so pogosti pri nakupi novih prenosnikov.