Estetika Omnia

Portrait of beautiful young woman with flowers

Estetika Omnia je visoko kakovostna lepotna klinika, ki nudi razne storitve s področja lepotne kirurgije. Tako vam ponujajo manj invazivne postopke kot tudi estetske kirurške posege.
Estetiko Omnia vodi specialistka plastične, nekonstruktivne, estetke kirurgije Daša Kovačič Bekovič, dr.med. Za sabo ima uspešno zaključen študij, ter število različnih izkušenj s področja kirurgije po različnih delih sveta.

Estetika Omnia – najboljša izbira za vas

Estetika Omnia je prava izbira za vas v kolikor ste prepričani v svojo odločitev o izvedbi posega, ter da ste o sami naravi ter vrsti in učinku posega dobro seznanjeni. S tem, ko se odločite za izvedbo posega v Estetiki Omnia, ste lahko prepričani, da bo poseg varen, ker ga bo izvedla strokovna kirurginja, ki je strokovnjakinja na svojem področju in za izvedbo tretmaja uporablja zgolj najbolj kakovostne in najbolj varne preparate ter medicinsko opremo. Prav tako bodo vaša pričakovanja izpolnjena, če cenite in spoštujete oseben pristop zdravnice v celotnem procesu, ter če vam je kot rezultat pomemben lep, naraven, svež videz.

Osebni pristop v Estetiki Omnia

Po dobrem letu delovanja so stranke v Estetiki Omnia izpostavile kot eno večjih prednosti, poleg kvalitetnih storitev, oseben pristop medicinskega osebja. Predvsem so stranke izpostavile dejstvo, da se niso počutile le kot številke. V to jih je prepričala predvsem skrbna obravnava in individualiziran pristop do vsake posamezne stranke.

Osebni pristop se kaže v osebnem posvetu s stranko, za katerega si vzamejo dovolj časa, da vam izčrpno predstavijo postopke, morebitne stranske učinke. Vendar se njihova skrbna drža kaže tudi v samem odnosu do stranke po opravljenem postopku. Za vas so pripravljeni izvesti več kontrolnih pregledov, da res lahko skupaj z vami opredelijo optimalen učinek postopka. Zdravnica je tudi za vse svoje stranke dostopna 24 ur na dan, kar pomeni, da jo lahko kadar koli pokličete, če imate še kakšno dodatno vprašanje, ali morebiti pride do kakšne komplikacije.

Naraven, mladostniški videz

Ključ delovanja Estetike Omnie je predvsem dosega naravnega, mladostniškega videza, ki si ga zasluži vsaka ženska, da se počuti očarljivo in samozavestno v lastni koži. Za dosego takšnega videza vam ponujajo različne tretmaje – botoks, kemični piling, dermalna polnila. Opravljajo tudi zahtevnejše operacije, kot so razni estetski posegi telesa (to so na primer lipoliza, korekcija dojk).
Najpogosteje se izvajajo manj intenzivni posegi, ki so hitri in učinkoviti. To pomeni, da sam poseg ne traja dolgo, da ni potrebno daljše okrevanje, ter da so učinki vidni v zelo kratkem času.
Sami rezultati posegov pa trajajo različno dolgo. Čas trajanja je odvisen od preparata ter njegove namembnosti, in traja lahko vse od šestih mesecev ter tudi vse do dve let. Samo začasno trajanje učinkov, je dejansko velika prednost, saj se s tem zagotavlja varnost uporabe preparatov.

Storitve v lepotni kliniki Estetika Omnia

Na voljo so vam različne storitve – botoks, kemični pilig, botoks proti potenju, lipoliza, liposukcija. Poleg številne literature, ki obstaja o teh temah, vam v Estetiki Omnia ponujajo tudi strokoven posvet, kjer se lahko izdatno pogovorite o želenih posegih ter morebitnih drugih vprašanjih. Z Estetiko Omnia lahko navežete kontakt preko elektronske pošte ali jih pa pokličite, da se dogovorite za termin, ki vam bo najbolj ustrezal.